Club Andalucia DK´s hjemmeside

INFO NYE EJERE/BRUGERE

Information for nye ejere/brugere om div. praktiske ting.

Det anbefales ifm. bestilling af lejeperiode at angive antal personer, der skal bo i lejligheden og angive ”Nøgle i døren”, så behøver man ikke undersøge/tænke på, om kontoret har åbent ved ankomst. Ekstra nøgle – hvis behov – kan afhentes på kontoret.

Kontoret ligger i stueetagen i Blok 3.

Husk for en sikkerhedsskyld at medtage tændstikker til at tænde gasvandvarmeren (normalt er den tændt) og en rulle toiletpapir (normalt er der en rulle).

Hvis der ikke er lys, så sidder El-tavlen lige indenfor entre-døren.

Der er en elevator i hver blok.

Der er et El-varmeapparat. Hvis ikke eller det ikke virker, så fås et andet på kontoret. 

HUSK at vi nu kan blive opkrævet for extra forbrug af el. Så brug varmeapparatet med måde. Lad det ikke være tændt, når du forlader lejligheden. Også af hensyn til brandfaren.
Grænsen i euro for brug af elektricitet per måned, før man betaler ekstra, den er 95 € /måned. Vi har ingen mulighed for at se vores måler. Hvis tvivl - spørg på kontoret.

Drikkevandet er ok, men mange køber vand på dunke, da det i periode kan smage lidt kloragtigt.

Kontoret tager kun mod betalingskort. Der er hæveautomater længere nede til venstre ad vejen og en masse inde i byen.

Kontorets åbningstider kan ses på vægtavlen ved siden af elevatoren. På kontoret sidder Basi (kvinde) og/eller Loui (mand). De taler begge engelsk.

I glasburet ved siden af kontoret sidder Inkarni, lederen af rengøringsholdet, nyt linned mv. Hun taler kun Spansk.

Der er tv i lejlighederne, men ingen fjernbetjening. Den fås på kontoret mod et depositum på 20 euro, som tilbagebetales, når den afleveres igen inden afrejse! (Husk kvittering for do.).

Vi har en masse udenlandske TV- programmer, 3 danske (DR1, TV2 og Charlie), samt SV1 og NR1

Kode til internet sidder på væggen (boksen) ved siden af tv`et i lejlighederne.

I kælderen under blok 3 findes 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler. Man betaler med euro og en vask koster 4 euro incl. automatisk sæbe og skyllemiddel. En tørring koster 3.50 euro. HUSK at tømme, når vask og tørring er slut. 

Desuden er der et lille ” bibliotek ” i vaskekælderen, hvor du / I må låne bøger, samt lægge bøger ned, hvis du / I har læsestof med, som ikke skal med hjem igen!!

Ved ankomst er lejligheden rengjort med rent sengelinned, håndklæder og viskestykker. Der bruges tæpper, som dyner.

Rent linned, håndklæder og viskestykker kan fås den 1. og 15. i måneden

Hvis man mangler glas eller porcelæn, kan det lånes på kontoret.

Ingen linned, håndklæder mv. og møbler må forlade lejligheden, så hvis brug for f.eks. et badehåndklæde medbring det eller køb det lokalt.

Affald skal sorteres og leveres ned i de opstillede containere (flasker/glas - plastic - papir/pap og restaffald).

Indkøbscenteret Mercadona inde i byen kan mod betaling (meget billigt) levere dine / jeres stor- indkøb helt op til dig / jer i lejligheden.

Der er mulighed for, hvis du / I mangler opbevaringsplads at blive skrevet op til et skabsrum, de findes under alle 3 blokke og koster 70 euro pr. år. Eller der er mulighed for at leje ½ meter hylde til 50 euro pr. år!

Har du / I cykel, er der cykelparkering bag blok 1. Nøgle fås på kontoret og skal den opbevares til du / I kommer igen, er der for nylig lavet plads ved blok 3 og det er gratis !

Der er hjertestartere i opgangene 2 og 3. I opgang 2 på engelsk og i opgang 3 på spansk.

Poolen kan frit benyttes, tidspunkter er på opslag ved poolen!

Man kan med fordel tage lokalbussen ind til byen! Den holder lige på den anden side af vejen og du / I får en flot sightseeingtur for på turen ind til byen for 1 euro. Turen hjem fra byen er noget kortere, men til samme pris. Tider der står på busskiltet, er afgangstider inde fra byen, så omkring 4 – 5 min. senere kommer den ved os. Vinterkøreplanen skal bruges (invierno).

Har du / I spørgsmål, mangler eller noget, der ikke virker dernede, er de meget hjælpsomme på kontoret, især hvis man tiltaler dem pænt. Forvent hjælpen kan tage tid. Det er Spanien (mañana).

Du / I kan jo også spørge de danskere som er dernede. Plejer også at være hjælpsomme

Eller god oplevelse på Playa Tropical og omegn

Hvis der er andre ting du / I ønsker svar på, så gi` os et praj!